Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μες στα μπουντούμια...online

   Η διαδικτυακή σειρά "Μες στα μπουντρούμια" είναι πλέον "στον αέρα (online).
   Πρόκειται για μία2D animated πολιτική σάτιρα της ελληνικής σύγχρονης πραγματικότητας που ελπίζει να βρει ανταπόκριση στο κοινό, από πολλές απόψεις: και να την αγκαλιάσει αλλά και να το προβληματίσει.
   Η σειρά προβάλλεται στο επίσημο κανάλι της vktoons στο youtube και θα βγαίνει στον αέρα Κάθε Δευτέρα, γύρω στις 6 το απόγευμα.
   Η προετοιμασία της σειρά δεν είανι εύκολη: πρέπει να υπα΄ρχει επαφή με την επικαιρότητα, να επιλέγεται το κύριο ζήτημα το οποίο δεν είναι απαραίτητα αυτό που απασχολεί περισσότερο τον κόσμο ή -συνήθως- τα ΜΜΕ και να βρίσκεται γρ΄γορα ο τρόπος εκείνος που θα προβάλλεται το θέμα με τρόπο ουσιαστικό, τραχύ, κωμικό, "στακάτο" στον κόσμο.
   Είναι μία σειρά που ΔΕΝ έρχεται να χαίδέψει αυτιά.
   Πρωταγωνιστής είναι ο Ιώβ, σιδηροδέσμιος στα μπουντρούμια του βασιλιά, ο οππίς όμως ακόμα δεν έχει βάλει μυαλό. Μαζί του έρχεται ο Δήμιος, η φωνή της συνείπδησής του ουσιαστικά. Ο Βασιλιάς εκφράζει τον εκάστοτε πρωθυπουργό και ο Σφουγγοκωλάριος τον εκάστοτε λακές του. ο Γραφιάς έναν διανοούμενο που ασκεί κριτική "με τα μάτια".
   Το πόσο και αν θα συνεχιστεί τελικά η σειρά είναι συνδυασμός παραγόντων. Πάντως, απαιτεί χρόνμο, μεράκι, προσφέρει ευχαρίστηση στον δημιουργό και, νομίζω, και στον θεατή.
   Σας δίνω το πρώτο επεισόδιο. Κάθε Δευτέρα, στις 6.00 μ.μ. θα υπάρχει στο κανάλι στο youtube νέο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου