Άει στο διάστημα

11 Φεβρουαρίου 2011
Η σειρά "Αει στο διάστημα (κι ακόμα παραπέρα)" είναι μία κωμική σειρούλα επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται σε μία ταινία που παρήγαγα κατά τα έτη 2009-2010 και την οποία έχουν δει λίγα φιλαράκια.

Γίνονται κάποιες αναγκαίες προσαρμογές, ώστε να την παρουσιάσω στο youtube.
1) στην μετατροπή της ανάλυσης σε HD (1280x720)
2) στην δημιουργία πρωτότυπης μουσικής (βασικά: κομμάτια που έχω ήδη γράψει, αλλά θα τα βάλω μέσα στην σειρά), ώστε να μην έχουμε προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα (όπως είχαμε με τα αποσπάσματα από διάφορα τραγούδια με την σειρά "Μια ιστορία για ένα τραγούδι").
3) Κάποιες μορφής επανασχεδιάζονται, ώστε η νέα ανάλυση να καλύπτει τα προβλήματα της χαμηλότερης και
4) Αναπροσαρμόζονται κάποιοι χαρακτήρες, για να μην έχουμε προβλήματα στο youtube και μας κόψει κανείς στα καλά των καθουμένων (και για να μπορώ να περνάω την σειρά και στο κανάλι, και στο blog και στο site ;)  )

Η υπόθεση με πολύ λίγα λόγια: Η Γη καταστρέφεται και μόνο δύο ρομπότ - ένα από την κάθε αντίπαλη παράταξη - ξεφεύγουν του ολέθρου και κατευθύνονται σε διάφορα σημεία του σύμπαντος, με σκοπό να συνεχίσουν την διαμάχη "καλού - κακού". Δημιουργούν νέα ρομπότ και κάποια στιγμή ανακαλύπτουν μία νέα περιοχή. Δίνεται μία μάχη και οι "καλοί" καταφεύγουν σε έναν άγνωστο πλανήτη. Από εκεί ουσιαστικά ξεκινά του "ζουμί" της υπόθεσης, οπότε δεν λέμε περισσότερα προς το παρόν.
Η επεξεργασία της σειράς (ουσιαστικά η μετατροπή της ταινίας σε σειρά), πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα να μην "ανεβαίνουν" τακτικά τα επεισόδια, όπως συνέβαινε με την πρώτη σειρά.