Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ναι, ναι, χάθηκα είναι η αλήθεια...

...αλλά αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν έκανα δουλειά όλο αυτό το διάστημα.
   Μπορώ να σας πω στα σίγουρα ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν γινόντουσαν αναρτήσεις όλον αυτόν τον καιρό, ήταν ότι μαζί με κάποια άλλα παιδιά - ακόμα δεν λέω ονόματα - παλεύουμε για να φτιάξουμε μία κατάσταση, μία μικρή επιχείρηση που να αφορά το animation. Το εγχείρημα είναι δύσκολο και κάποια από αυτά που προσπαθήσαμε να κάνουμε, δυστυχώς δεν φαίνεται να προχωρούν (και δεν θα γράψω περισσότερα).
   Εν τούτοις, παρότι μεγάλο κομμάτι ενέργειας καταναλώθηκε σε αυτή την δουλειά - δηλαδή στο οργανωτικό και - ας το πω αυθαίρετα - στο οικονομικό - δεν σταμάτησα καθόλου να δουλεύω πάνω στο καρτούν. Μέρος της δουλειάς, βέβαια, αφορούσε το κομμάτι αυτό που μόλις σας ανέφερα.
Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, ακόμα δεν μπορώ να σας δείξω animated δείγμα (αλλά αυτό μάλλον θα γίνει πολύ σύντομα), μπορώ όμως να σας δώσω την εικόνα των χαρακτήρων που δούλεψα σε δύο προτάσεις, χαρακτήρες που ίσως κάποιοι ήδη είδατε στο portfolio:



Προς το παρόν δεν μπορώ να σας δώσω επιπλέον στοιχεία (αλλά όπως ήδη έγραψα, μάλλον σύντομα θα μάθετε τα πάντα...περίπου τέλος πάντων).
   Παράλληλα, δούλευα - και δουλεύω - το "Ερνέστο και Ταρούν". Εδώ βέβαια το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι δεν υπάρχουν χρήματα και για αυτό ακριβώς επέσπευσα τις διαδικασίες μήπως γίνει κάτι, ώστε με έναν μισθό να αυτοχρηματοδώ την ταινία. Το δεδομένο είναι πως δυστυχώς τα χρονοδιαγράμματα δεν βγαίνουν, όπως λέμε, και η ταινία θα πάει παραπίσω (θα γίνει όμως). Δούλεψα αρκετά πάνω στους τίτλους της ταινίας, οι οποίοι δεν θα είναι αυτοί που αρχικά ήταν. Μάλιστα, πήρα καλές κριτικές αλλά και παρατηρήσεις αρκετές ΚΑΙ από το εξωτερικό, κάτι και σημαντικό αλλά και ενθαρρυντικό (δεν κάνει κάποιος εποικοδομητική κριτική σε κάτι που δεν αξίζει κάτι). Οι τίτλοι - στους οποίους πάντως έχει γίνει ήδη βελτιωτική δουλειά με βάση παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά το αρχείο δεν το έχω "ανεβάσει" στο διαδίκτυο - είναι αυτοί:

   Τέλος, έχει μείνει παραπίσω και ο "Θησαυρός στην ρίζα του Δέντρου της Γης" αναγκαστικά, για τους οικονομικούς λόγους. Δεν τον ξεχνώ εννοείται, αλλά πηγαίνει αναγκαστικά και αυτ΄ςο για αργότερα.

   Για να μην λέτε ότι δεν δουλεύω, έτσι; ... :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου