Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καμπάνια online χρηματοδότησης μίας μικρού μήκους ταινίας μου: Ερνέστο και Ταρούν

Αυτό το αρθράκι είναι κάπως διαφορετικό σε σχέση με όσα έχω γράψει έως τώρα. Είναι διαφορετικό, γιατί ζητάω ενίσχυση και στήριξη από τον καθένα και την καθεμιά για μία μικρού μήκους ταινία, ένα παιδικό καρτούν που ετοιμάζω.
Την online καμπάνια της διοργανώνω μέσω της ελληνικής πλατφόρμας groopio. Ακολουθεί ο σύνδεσμος για την καμπάνια.

http://www.groopio.com/el/projects/display/429/ernesto-and-taroon

Εκεί θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο έργο (νεοελληνιστί: project).

Η ταινία αφορά στον Ερνέστο, ένα μικρό ποντίκι που ζει στην μεγαλούπολη με τους γονείς του και θέλει να επισκεφθεί το τσίρκο που ήρθε στην πόλη τους. Οι γονείς του, όμως, προσπαθούν να τον ...συνετίσουν και του εφιστούν την προσοχή στους ελέφαντες, οι οποίοι είναι τρομερά θηρία και μισούν τους ποντικούς.  Ο Ταρούν, ο μικρός ελέφαντας του τσίρκου, μαθαίνει από τους δικούς τους γονείς ότι τα ποντίκια θέλουν να εξολοθρεύσουν όλους τους ελέφαντες. Με κάποιον τρόπο, ο Ταρούν ελευθερώνεται από τα δεσμά του και αποφασίζει να περιτριγυρίσει το τσίρκο, την ίδια ώρα που ο Ερνέστο φεύγει κρυφά από το σπίτι του για να δει το τσίρκο. Εκεί, λοιπόν, έντρομοι έρχονται αντιμέτωποι οι δύο πιτσιρικάδες. Τί θα ακολουθήσει;


Η ταινία είναι στο αρχικό στάδιο. Έχει ολοκληρωθεί το σενάριο, έχουν σχεδιαστεί οι δύο βασικοί ήρωες, έχουν γίνει κάποια τεστ και έχει ολοκληρωθεί το εισαγωγικό πλάνο. Η καμπάνια γίνεται με βασικό σκοπό να αγοραστούν βασικά αντικείμενα της δουλειάς: Ένας διακορευτής (ο οποίος ανοίγει τις στάνταρ τρύπες της "βιομηχανίας" του κινουμένου σχεδίου), ένα σκάνερ Α3, ώστε να μπορούν να αποτυπωθούν περισσότερες λεπτομέρειες (άρα, να ανέβει η ποιότητα του καρτούν) στο χαρτί και ένα δίσκο ειδικό για το σχεδιαστήριο του κινουμένου σχεδίου. Λίγο η ανεργία, λίγο η μεγάλη πιθανότητα διακοπής του αναπηρικού επιδόματος, καθιστούν ανάγκη την χρηματοδότηση της ταινίας από τον κόσμο.

Έχουν οριστεί και "ανταποδόσεις" για κάθε εισφορά -μικρή και μεγάλη - στην ταινία.

Αν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο και γνωρίζετε κάποιο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία που θα μπορούσε ή θα ήθελε να ενισχύσει με ένα μεγαλύτερο ποσό, επικοινωνήστε μαζί μου για να δούμε τρόπο επικοινωνίας με το πρόσωπο/την εταιρεία.

Κατά καιρούς θα επανέρχομαι στο θέμα, με ενημερώσεις εν είδει σχολίων, σε συνέχεια του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου